Тъй като новините около хазарта в България зачестяват, избрах няколко статии и видеа, които дават интересен поглед на събитията. Моят блог не е място за жълти новини или бизнес, и интересът към настоящата ситуация е единствено свързан със спортните залагания.

Първо действие, че още преди два месеца попаднах на тези две видеа, в youtube с подбрани въпроси:

Част първа на интервюто с братя Найденови
Част втора от интервюто с братя Найденови

Преди да започне второ действие, има една хубава статия, която се опита да върне поне частично концентрацията върху темата. Покрай Празниците всички вече мислеха за тънки мезета и луксозен алкохол.

Предколеден опит да се разпали действието на прокуратурата със статия в 24 часа.

Истинското начало на второ действие всички го знаем какво е, Левски, издирване, антики и екстрадиране. Тук нямам какво особено, да добавя, тъй като мисля, че ще има още изненади. За сега срещнах едно сериозно описание в фб, чиято достоверност не мога да потвърдя, но ми хареса колко е задълбочено. От тук нататък обещавам да събирам по-интересните статии и интервюта.

Who is whoОЛИГАРХЪТ ВАСИЛ БОЖКОВ *** Кой е?*** Защо изгърмя?.Васил Божков – Васко Черепа е бил герой на мои…

Публикувахте от Grigor Lilov в Четвъртък, 30 януари 2020 г.
извънспортното досие на Божков

Моето лично мнение като фен на спорта и спортните залагания, не мисля, че ще има директен удар. Евентуално могат да бъдат засегнати играчите на 7777.

От друга страна като гражданин, искам първо да поздравя феновете на Левски, които не се оставиха да бъдат марионетки. Второ, при добро стопанисване, игри като лотария и тото, могат да бъдат много полезни за подпомагане на спорта. Особено за малките и не толкова популярни федерации. За останалите аспекти, мога само да правя догадки.  Най-елементарния въпрос е, защо частната колекция на един обвинен в престъпление човек, трябва да мине в ръцете в държавата? Тези предмети не са център на сегашното разследване. Ако бях английски букмейкър можеше да направя залагане, затова колко от тях ще изчезнат.


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *